torsdag

Det går bra på jobbet, speciellt idag.

Sen var det fika me sarah och winston.

Sen var det bio, The Uninvited.  
SE DEN!!!

Efter promenaden hem är jag så trött.

Ska lägga mig tidigt.

CARPE DIEM

listor....

Listorna är långa och fyller hela min tillvaro för tillfället!!!   AAAHhh visst e dom bra men det blir lite för mycket när jag måste skriva upp att jag ska ringa mina kompisar....hm...SKÄRPNING....måste bocka av och börja ta det lugnt...

Hann med ganska mycket idag faktiskt och de senaste dagarna har det hänt mycket. Helgen gick fort och var väldigt roli i stockholm hos b-friend Anna. fin lägenhet och mysigt område och en helt fantastisk fest! Tack vännen=)

Sen har jag jobbat och jobbat och jobbat, stickat lite däremellan(börjat på ett par nya typ skor, spännande), tränat lite och ikväll var jag faktiskt ute i 55 minuter vilket blir lite över 9 km!! wow....goood work.

I morse blev jag lite arg på Axel och gick till jobbet irriterad, detta löste sig när han kom in på kontoret med nyköpta färska jordgubbar och sa förlåt......mm...mer romantik åt folket!

Imorgon blir det styrka innan jobbet och jag ska verkligen försöka komma igång nu. För efter att ha prövat 4 klänningar på Mq idag som såg för jä*a illa ut på mig måste jag göra nåt åt detta....Beach 2009 here I come...

Mina listor då....hm...ja ska försöka att minska pressen, idag kollade jag synen, inget upplyftande precis och nu blir det utgifter på nya glas och linser..pust....

I stan gick Ax och jag in på operan och beställde biljetter till Romeo och Julia. Vi tog Galleristolar och betalade 160 kr för båda!! Helt överkomligt för oss just nu...=)

CARPE DIEM

Lite Uppdatering...Tack

Ok...Jag vet att det var ett bra tag sedan jag skrev här nu så alla ni som läser, FÖRLÅT!
Men jag ska uppdatera er nu för det har minst sagt hänt en del...
Först så var det Påsk. ÅÅ vilket väder det var. Vi åkte hem till Blekinge på torsdagen efter jag slutat jobba och var sedan i Ronneby tills på lördagen. Där var det full rulle med föräldrar och syskon och syskonbarn huller om buller. Tur att det var typ 25 grader så att alla kunde vistas utomhus hela helgen! Jag tog mig dessutom ut på en långspringrunda i Brunnsskogen på över 50 minuter och det känndes bra! Jag kommer nog klara varvet ändå. Lite längta hem känsla fick jag allt när jag sprang förbi vårt lilla hus jag växte upp i och som vi lämnade för snart 3 år sedan.


När det gäller rensningen har jag klarat mig bra över hela påsken och åt bara lite nötter och någon godis bit men på det hela taget är jag väldigt nöjd!
Så efter att ha lämnat fullt hus åkte vi till Karlshamn och lagade mat och inväntade resterande del av min familj som skulle komma hem från Kanarieöarna på lördagskvällen, läskigt bruna de var när de kom hem...Fy så avundsjuk jag blev. Min solning och lite röda näsa efter 3 dagar i solen såg fortfarande ut som grå blek potatis jämfört med dem...Hoppas sommaren kommer SNART!!

Sen var det ut till Hanö som gällde de sista 2 dagarna och där var det som vanligt underbart! Man vill ju aldrig åka hem därifrån. Här nedan kommer lite bilder från Vindhalla på mig, Axel, Jennie, mamma och mormor.
                                     




Denna veckan har också gått lika fort som helgen flög förbi med massa extratimmar på jobbet och en massa möten hit och dit..Enda träningen har blivit en springrunda i morse innan jobbet och lite Bodypump i onsdagskväll. Inte Godkänt.!! Men det kommer nog mer nästa vecka hoppas jag.
Sökt lite utbildningar har jag med precis hunnit med, Socionomprogrammet var ju redan sökt men nu sökte jag också Personalvetarprogrammet och jag får se vart jag kommer in någonstans, det ska bli spännande.



Sist men absolut inte minst kommer en nyhet om att jag för första gången i mitt liv(efter ett antal misslyckanden och många timmars trasslande) har lyckats få ihop en RAGGSOCKA!!!!   WEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Duktig Marlena!





Imon bär det av till Storstaden för att gratta lilla Anna som fyller 25, så en roadtrip dit med Axel, Oskar och Ki är att se fram emot.
God natt vi hörs snart igen...

CARPE DIEM

Härliga helg!!

Den här härliga helgen började med en bio direkt efter jobbet i fredags med sarah och mikael!! Fredagsbio med Män som hatar kvinnor...har ni inte sett den så SE DEN!!!  
 


I lördags var det löpning i skatås, 8 km på 45 min, lite för lång tid och jag måste ner på 5 minuter per km för o klara gbg-varvet på den tiden jag vill...Jaha så de e bara och kämpa på, nu är det bara 1 månad kvar !! AHHHH hjälp....Sen vart det promenad till stan och fika för att sedan invänta Hanna med lite vin på kvällen.

              

Så efter en trevlig snackis kväll me vännen och lite vin var det dags att sova för idag(söndag) åkte vi hemifrån vid 9 för att bege oss till vänersborg där ett besök hos Axels trevliga och pigga farmor(92 år!) väntade. Där var det skratt och prat och lite fika, tyvärr var jag tvungen och smaka på lite mandeltårta men de var en sån liten bit att det inte kändes som ett brott mot min rensning för en glass skulle vara mycket värre! Och eftersom jag inte åt någon glass i stan i lördags kände jag att jag inte kunde vara otrevlig på fikat så det slank ner en liten liten bit..Förlåt sarah! Du som varit så duktig på Shell i helgen....usch....
Men efter besöket där bar det av till vattenpalatset i stan och där blev jag och axel som två små tioåringar igen med att åka rutchbana och INTE vänta in grönt ljus innan vi åkte...HIHI...busigt...
De hade även en liten pool utomhus så vi satte oss lite där och solade (svinkallt!!!!) men jag låtsades att jag också var på Kanarieöarna och solade i en varm pool och 25 gradig sol som stekte precis som mamma, mina systrar och min mormor gör idag....Drömma kan man ju alltid göra  =)
Här är lite bilder utanför vattenpalatset

   

Den gigantiska mörka och inutiblinkande rutschbanan!!!





Sen var det hem och äta som gällde och efter det känndes en helkväll i soffan med wipeout och alla andra knäppa söndagsprogram det enda alternativet för oss...
En helt underbar helg och vi är nu härligt slut!!

CARPE DIEM

fy fan och gud va roligt!

Idag har det verkligen varit en sådan dag, fy fan men ändå massa roligt! Hur det nu fungerar ihop...Det började med en underbar promenad klockan 7 i morse med Axel och solen strålade och det kändes som att det skulle bli en riktigt härlig dag. Så efter en stabil frukost var jag en glad prick på jobbet, tills jag tog emot det 3 samtalet för dagen. Fick en sån jävulsk utskällning att jag efteråt bara satt och skakade och tårarna rann.....Då ville jag bara gå hem igen. Men nej, jag kämpade på och när rasten kom pratade jag av mig lite och på lunchen gick sarah och jag ut till vårt lunchställe och fotade massa snygga bilder på oss och solen och havet..
 

                                    
                                                                                                             
Denna underbara stad, Göteborg i mitt hjärta=)
Så kändes dagen ännu lite bättre igen, men sen kom eftermiddagen som gick såååååå långsamt, snigelfart!
Efterjobbet var jag glad igen och sarah skulle med hem och fota lite snygga bilder på mig och Axel. Vi gick upp på ramberget och tog massa supercoola bilder! massa trädkramare och hopp över staden. Så det blev en ganska bra avslutning på dagen i alla fall! och det var ju bra. Här är några kort därifrån...

                          




 


                                                                                  

Läste på aftonbladet om en ny lag i afganistan att det ska bli lagligt med våldtäkt av sin fru där och att hon inte får säga nej till sin man eller gå utanför dörren utan hans sällskap. Det fick mig att må illa och på samma sätt känns mig ganska glad att jag ändå är född i Sverige...Detta låg högst upp på min fy-fan-lista för dagen.

Snart är det påsk också! Påskharen får inte komma med något påskägg till mig inte för jag har rensning en hel månad och har kalrat nästan en vecka nu! Får se hur det blir på fredag när jag ska på bio?Då vill man ju ha godis men jag ska klara mig. Resten av helgen innehåller träning, utgång med Hanna och bad på vattenpalatset i Vänersborg!
Nu ska jag kolla färdigt på Benjamin Buttons!

CARPE DIEM

RSS 2.0