Hej hopp i löven

Sitter och äter frukost...den här j-a gröten e inte god...fiber är det i den senaste jag köpte med, ännu värre. Men bra är det, och mätt håller man sig! så jag får njuta på helgerna istället. i helgen som var nu drack vi smothies, åt melon och bullar från ugnen. mums. har precis springit i 20 minuter, det var HOT...gud ja..inte mycke träning på sistone men vem vill träna inne i en svettig lokal när det är 25 grader varmt ute. regnet kommer nog ändå.

I helgen som var har jag haft det aldeles bra. igår åkte vi inte till havet då vi hade lite att göra hemma så vi köpte blommor och planterade på balkongen, målade om tv bänken och andra skavanker i lägenheten. Vi tvättade bilen och satte in miljontals foton i fotoalbum. Även att Axel somnade efter att han gjort ett halvt, men han dammsög och torkade golven som bonus på det=) 
Sist men inte minst avslutade jag med att sätta mig på balkongen när det faktiskt blivit lite mörkt, det blir mörkt tidigare nu, jag tände mitt stora ljus och satt där i Axels stora skjorta och läste min bok. Helt underbart!!!





Ikväll kommer familjerna Härdelin med deras små knattar på besök, och det ska bli skojjigt! hoppas jag hinner träffa dem något i alla fall eftersom jag jobbar hela dagarna. Det blir i alla fall korv med bröd på utegården ikväll!!  nu ska jag äta min älsklingsgröt!!  

Mmmmm...äntligen måndag....

puss och kram

Updates

ja så var det ju då sommaren med all sol som kom och marlena hade tydligen inte tid att uppdatera om sitt liv. Men Efter att ha fått lite pikar sitter jag nu och tänker plita ner några rader om vad som hänt senaste tiden.

Min syster tog studenten och hon tackade för kastrullerna och var väldigt glad. Samma kväll delade jag ut min första örfil och förstörde mina vita nya tygskor. men så kul det var för min lilla lilla syster som nu är lika vuxen som alla andra! weeiii
Här är lite bilder från hennes bal, student och hennes pojkvän jonathans student, de tog samma dag.

                  

Hon blev också framröstad att ta emot Idrottsskölden för årets bästa idrottsliga prestation! Det ni, gör om det om ni kan!


Efter detta var det besök på hanö resten av helgen och det var sååååå skönt. min minisemester för i år.

1 veckas jobb till och det bar hem igen. Jag fick sluta lite tidigare från jobbet på torsdagen och Axel körde nån kilometer (Hmmmmm)   över det lagliga HELA vägen ner till Norgesund och sista båten över till hanö innan midsommar. Snacka om att komma¨fram på 2 hjul i sista sekunden!!  herregud så stressade vi var, jag bara skakade på resan över!!  Äntligen Midsommar och hela släkten var som vanligt samlad på ön. Där var det strålande sol och massor med skratt, lekar och bio i 4 dagar!!  irländsk julafton där vissa stöp bredvid pinnen på andra varvet eller försöka få tag i äppel i en 5 meters pool. ja gode gud. Hur många personer krävs det för att sätta upp en pool? Ja, minst en hel släkt och 1 hund är min erfarenhet. Jag älskar hanö och det är verkligen paradiset på jorden.

Sen tillbaka till jobbet igen och nu kom den riktiga sommarvärmen äntligen. Så veckan som gått har bjudit på 2 picknikar i det gröna, med Anna bästis från stockholm och Axel på ramberget. Nu i helgen är det Metaltown i stan och en massa konstiga och roliga människor samlas för o dricka öl och röjja på bananpiren. Själv började jag helgen med fotboll på det coola Fan Zone mitt emot storan, vidare till Burger King, vidare till lite mera vin med Martina och jenny och till sist vidare till Trägårn me Martina, Jenny och Fredrik. Fasiken va grymt vi hade det. 

Har du baurn?  hehe

Idag var det Skatås som gällde me oskar, ki, hanna, rikard och Simba den nya familjemedlemmen till hanna och rikard. Så hilma söt men gud va stor!!  och jag ska kanske klara av att passa denna sötnösen i 4 dagar....MY GOD

Marley and I blir Simba and I....

imon är det playan som gäller för hela slanten, tänker på dig sarah och Ki som jobbar, men ni tjänar pengar som f-n!!
Uppdaterar lite bilder över resten snart när jag sorterat typ en sådär 2000 kort...hehe
Lovar att uppdatera mer nu i veckan.

Kramar på er alla som gör mitt liv så värdefullt!

RSS 2.0