Spagetti i duschen

En ny upplevelse idag, bland alla andra de senaste dagarna är att jag tog en dusch och upptäckte att det låg spagetti i duschen efter disken... hm...behöver jag säga mer?

I alla fall är vi snart klara med golvet och imon är det målning sen är det dags att sätta upp de färdig gjorda hyllorna som väntar i köket efter en hård lördag ...

nu ska jag dricka upp mitt vin och ladda för söndagen..

Tack för igår Jenny och Sarah, riktigt mysig avslutning på fredagen! Och grattis till sarah och mikael på er 3-års dag...

Kamera köp imon hopaps jag att jag ska hinna med!

Kram och godnatt!

obefintligt kök

Det här var i början av vårt projekt renovering kök



             


grejerna staplade vi i vardagsrummet

          

    

hm...så här ser vårt obefintliga kök ut nu i kväll....


       

skillnad va??
var och köpte golvet idag och så var vi en sväng på IKEA för en sista koll,
ändrade lite i planerna i sista minuten ikväll också så nu är vi helt överrens och helnöjda.

Det enda som saknas är att pappa skulle vara med.
Han hade gillat detta och hade kunnat fixa allt.
Saknar honom så mycket



Carpe Diem

tips

ska ni framkalla era bilder är ett hett tips att göra det i fotoböcker, helst via önskefoto.se så får ni väldigt fina böcker. bilderna blir i A4 format och täcker hela sidan och du väljer på 50, 100 eller 150 bilder och får en hård pärm och det är väldigt lätt att lägga upp bilderna på deras sida.
Man kan också framkalla Canvas-tavlor, almenackor med egna bilder eller bara vanlig framkallning.

Ett annat hett tips när det gäller framkallning och som även går väldigt fort trots många bilder (jag beställde 800 bilder som kom 2 dagar senare!) är postfoto.se.
Där har de även väldigt billiga förstoringar.

Om man ska köpa ny kompaktkamera så skulle jag uppskatta lite feedback angående detta. Den ska vara ok men för en liten peng då det bara ska vara komplement till systemkamera och filmkamera.

Tack!

Besök och köksrivning

I helgen hade vi fin-främmat hemifrån, min kusin Malin och hennes kille Andreas. Det var supermysigt att ha dem på besök och vi firade Andreas körkort med att äta på Tildas med lite vin till och resten av helgen hade vi också god mat och trevligt sällskap. På lördagen var vi på natt bio och såg the Proposal, helt ok film med massa småskratt och en feelgoodkänsla när man går där ifrån.

I söndags rev Ax och jag ut hela köket!  Så Malin och Andreas var de
sista som såg vårt kök..men gud va skit man samlar på sig och nu finns allt från spisfläkt till micro och bestick i vårt vardagsrum. hm...lite spännande det här med ett så stort projekt. Ikväll kommer Axels pappa som ska fixa och dona åt oss. Det kommer bli såååå fint!

så nu har jag kommit till jobbet efter en stressig morgon eftersom jag inte hittade nåt i vårt vardagskök=) längre och att Tiger har pipit hela natten och hållt mig vaken för att han är lite orolig över vad som händer i hans hem....

men men ...idag är det onsdag och halva veckan har gått redan och på fredag är det LÖN!!!!


dyra krämer??!!


 

Ja då var det så här då, att dyra krämer kan fungera men billiga krämer fungerar minst lika bra om inte bättre! Då talar jag om rengöring och sånt till ansiktet...För efter att ha använt dermalogica och andra svin dyra märken som absolut har fungerat men kostar ju därefter också. Man har ju allt kännt sig lite flashig med att strö pengar i ansiktet morgon och kväll men nu när jag inte riktigt har råd att leva lyxliv har jag testat andra produkter. Senast i raden är Pure
från Loreal, den billigaste i hyllan på coop tror jag att det var faktiskt.




Och på bara 3 dagar har min hy i ansiktet helt förändrats och blivit näst intill perfekt! jag är så glad att det funkar så ett
tips till er alla, ju dyrare är inte desto bättre!




På nyhetsmorgon hade de en het debatt om rökning på balkongerna  och om det borde förbjudas eller inte. Det var lika starka åsikter från båda hållen och om jag får säga min åsikt så kanske inte totalförbjudas med jag tycker själv det är jobbigt när folk röker  utanför min lägenhet och röken kommer in i min lägenhet om jag har öppet fönster eller sitter på balkongen. Röklukten stannar ju kvar i lägenheten och det hjälper inte att vädra ut. Tack och lov för rökförbudet på uteställena.




idag är det onsdag och jag träffade hanna o Johanna i stan på fika, stackars anni som blev av med sin enda lediga kväll pga av jobbet bara =( bara veckor kvar tills lillpojken kommer till världen!! gud vad nervös jag är nu!!!


igår var det Norge-planering me sarah och micke! tack för en trevlig kväll me pizza och vin! Nu känns det som att vi är klara att åka och det ska bli såååå roligt! längtar så mycket


Och så hanna, som är så grym, har klarat av 3 av 4 "grenar" på klassikern, senast nu var det Vansbro simmet som hon klarade under sin
tänkta tid trots den värsta motströmmen på 30 år! Grymt jobbat!

God natt!! och kramar till er alla


Gym-Bastun

Bastade efter träningen idag, och när jag satt där i lugnan ro och varvade ner så kommer det in en äldre kvinna och stör min frid. Hon liksom stormar in med sin fyrkantiga korta kropp och dunsar ner på nedersta bänken. Vit som snö är hon och sitter där i ungefär 23 sekunder innan hon nästan studsar upp och börjar torka av sig vattnet på sig snygga kropp. Hon beter sig som om hon är själv och torkar sig både här och där och melonerna hoppar upp och ner under hela tiden. När hon är klar och torr avslutar hon med att böja sig fram och göra en "tuban" av sin mörklila 30 gånger 40 cm handduk (som passar utmärkt till hennes hudtyp) slänger bakhuvudet och klampar ut med väldigt bestämda steg.

Allt som allt tar detta nog 5 minuter och jag sitter kvar efteråt och andas och känner lugnet efter stormen.


By the way, jag kom in på Personalvetarprogrammet och har nu bara 7 veckor kvar på jobbet innan jag äntligen ska börja plugga igen! weeeeeiiiii

En veckas semester innan bara som avslutning på 7 månaders anställning.

Puss Puss

London

London 23-25 november!!   åååå...härligt...

har kollat in Michaels minnescermoni, jag säger bara länge leve kungen! Han har alltid varit min idol och jag var väldigt nära att köpa biljetter till min drömkonsert i london, som nu aldrig kommer bli av. Minns alltid honom.






baby boooooooom

herregud vad roligt!!!   en lite kille dimper ner till jorden i slutet av augusti och ikväll fick jag veta att en liten bebis kommer i slutet av december också!!!  nej det är inte jag som ska få barn, men när ens kompisar ska ha blir man så delaktig på nåt sätt!!

Det blir så verkligt och så spännande och så............... vuxet

jag är så glad för eran skull mina vänner!

en rolig sak som Sarah sa på jobbet igår när vi pratade om lägenheter så frågade hon Fredrik: "Hur stor har du?"
hihi, så fel det kan bli!

ååå...jag är så rastlös inom några dagar kommer besked från skolan....Vänta och vänta och vänta....det gör att man blir helt galen.

tur att jag har min hjärna i en bok som sarah sa, almenackan....va skulle jag göra utan dig!

kolla in en lite jobbig blogg, amandavardet.blogg.se
man kan inte annat än skratta, herregud...mycket nöje!

kramar

Marstrand

Idag hade axel och jag en helt underbar utflykt till Marstrand som absolut ligger på min topplista över mysiga ställen på västkusten!
det gick smidigt och snabbt att ta sig ut och sen var det ett helt underbart väder också som gjorde allt lite extra mysigt. Det var hur mycket folk som helst pga nån seglingstävlign och klipporna kryllade av människor som satt, låg och stog överallt.

På båten över
  
solning på klipporna



Hamburgertallriken var det enda i vår prisklass om man räknar bort pizzanför ungefär 150 kr eller champagnen och ostronen.
 


Och vi passade på att åka RIBB. ASCOOLT åkte ut på havet i 60KNOP! det gick undan och både ögonlocken och läpparna fladdrade samtidigt som vi lixom svävade fram över vattnet och flera gånger också lyfte helt och var i luften! Fasiken va kul det var, bättre än liseberg faktiskt!

En helt underbar dag avslutades med en springrunda, lite box och en härlig kväll framför tvn med film och mys.

Hoppas alla andra också haft en bra dag idag i solen, för på många andra ställen har  det regnat idag.

soliga kramar på er 

Nu är det slut på veckan

nu är det dags för fredagsmyyyyyyyyys!!!!!    ÅÅå  en av världens bästa reklamer...älskar inte alla den? jo, precis....

Sitter på balkongen med kvällssolen i ögonen och med mat i magen från kinarestaurangen nere i stan och väntar på att klockan ska bli halv 10 så morden i midsomer börjar, kunde ju inte se det i tisdags så jag har nu längtat flera dagar extra för att få se vår käre chef inspektor detektive Barnaby igen...Visst e han allt lite söt?



Jag och pappa kollade mycket på Morden och vi hade väldigt kul åt det förra sommaren...nu ser jag det för o minnas tillbaka lite, det var en rolig tid med pappa..Och jag saknar honom väldigt mycket.


På tal om söt hade vi ett livligt samtal på lkunchen idag om huruvida en snygg kille kan bli ful om det visar sig att han är elak?! visst kan han det, det spelar ingen roll hur snygg han är om han är elak, då ser man bara att han är ful. Och det är därför som oftast de snygga killarna(som är elaka) är singlar men de mer alldagliga killarna(som är snälla) är upptagna.
Någon som har en annan åsikt, dela gärna med er.

Förresten, såg sista avsnittet av både Prisonbreak och One tree hill för ett tag sen och tror ni inte att jag lipa mig igenom de avsnitten...jag ska inte avgöra om det var av glädje eller sorg och inte heller vilken som slutar dåligt eller bra?! men oavsett så är det så sorgligt när en serie man följt slutar. Titta bara på Vänner. Herregud de säsongerna är ju kult nu!


       
  



ÅÅ...nu börjar axel spela sin hemska dunka dunka ingen....My goden party...

Nu sitter jag återigen på balkongen och myser, klockan är snart 12 och jag har bara linne och shorts på mig och tycker det är hur underbart som helst.
Och imorgon är det bara lördag.
WEEEEOOOOUOOOIIIIII


Nya glasögon

Jaha, glasögonorm igen då....men inget går upp mot linser. Trots detta tänkte jag att jag skulle köpa ett par riktigt snygga lite flashiga denna gången. Det blev ett par Dolce Gabbana, Weiiiii!!





Ikväll var Axel och jag på ice Age 3, med 3D. Awesome!!
Och alla var grymma i 3D-glasögonen, hehe




Sen var det promenad hem och man blir så himla glad när klockan är halv nio och det fortfarande är nästan för varmt ute!!  Rena utomlandskänslan och det är helt underbart!! Jag älskar sommar.

Imorgon är det äntligen fredag igen, och i helgen är det bara slappa som gäller och bara göra det vi vill. Kanske, men bara kanske så kanske jag ska träna lite.

Förresten Grattis till min syster som ska spela Handboll i Ungern i Augusti med juniorlandslaget!! 
grymt


Heja sverige


Ungarna has left the building

nu har man i två dagars tid delat sig lilla lägenhet med axels syster med familj. Två små barn som är så otroligt pigga konstant hela dagen att jag e helt slut nu!!  Herregud hur orkar dom!!  Det ska köras rally med bilarna och det ska flygas flygplan och det ska lekas kurragömma och gud vet allt. Den lille gillar dessutom djur och petade nästan ut ögat på Tiger!  haha... Fast jag måste erkänna att det var väldigt kul att ha dem här och framför allt att de hade roligt med mig och axel. Träffade axels brors dotter på Liseberg ochså igår och det blev succe! Hon blev så glad och vi åkte både sagoslottet och drakbåtarna som jag mådde illa av redan på den 2 av de 48 varvet det snurrade. Hehe.
Det var ju tur att vi bara behövde åka farfars bilar typ 300 gånger=)
     



ÅÅå    så är det ju det här med solen...I LOVE THE SUN....fasiken va underbart det är. Ingen jacka behövs och det är  ju bra med tanke på att min just nu är 34 mil bort...hm....sista bilden med jackan......



Till dagens bästa nyhet! AXEL HAR FÅTT JOBB!!!weeiiiiii.....i alla fall en vecka och så får man ju se, förhoppningsvis blir det mer...det tråkiga med hans jobb är bara att jag är avundsjuk på de 25 kr extra i timmen han får i lön.....typiskt med....alltid har han sån j-a röta!

jag har ju snackat om att kanske köpa en katt från min syrras kille, en main coon, typ en sån här.Söt liten fettokisse va?


 Den kan bara väga upp till sådär mellan 6- 8 kg när den blir vuxen och bli ganska stor...hihi




WWWEEEEEIIIIHO   nu ska vi fira att axel fått jobb!!!   Grattis min älskling!

RSS 2.0